Volwassen lessen

Spijt dat ik vroeger niet…

Happy Notes geeft ook muziekles aan volwassenen. Je hoeft geen noot te kunnen lezen om aan één van deze cursussen mee te kunnen doen.

Er kan gekozen worden uit een cursus AMV of lessen keyboard of gitaar in groepsverband. Het is maar net wat je graag wilt leren. Alle lessen beginnen bij het begin.

Bij AMV-volwassen leer je in een groep op een blaasinstrument spelen. De eerste les worden de verschillende instrumenten getoond en uitgeprobeerd. Iedereen kiest een instrument en zo ben je vanaf les 1 een orkestje. De eerste 5 lessen bestaat de mogelijkheid om van instrument te wisselen. Het instrument krijg je in bruikleen van de plaatselijke muziekvereniging.

Bij keyboard volwassen leer je keyboard spelen met akkoorden, maar wordt je ook geleerd om piano te spelen met 2 notenbalken. Is dat te moeilijk? Wel nee. Ook op latere leeftijd kan je de toetsen leren bespelen. Volwassen cursisten van Happy Notes heben dat bewezen.
Kan je al een beetje spelen maar wil je het weer oppakken of opfrissen? Iedereen werkt in zijn/haar eigen tempo. De les eindigt meestal met een gezamenlijk stukje muziek.

Kosten: € 16,- (excl. BTW) keyboard- of gitaarles (half uur).

€ 210,- (30 lessen) blaasinstrumentaastrecht

  • Haastrecht; maandagavond 20.00 uur AMV-volw.          (start 11 september 2023)

Opgeven: tel. 06-47276771